uget window not showing

Find a Bug in the app, site or forums? Please report it immediately so we can squash it as soon as possible.

uget window not showing

Postby phelixok » Fri Feb 24, 2017 2:50 am

hello,
i'm a newbie at linux and have recently installed manjaro xfce. whenever i start uget from the menu, it shows then disappears within seconds. PLEASE HELP!!!! i have tried reinstalling it but still nothing. :| :|
phelixok
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 24, 2017 2:45 am
uGet Version: 2.0.8
Operating System: linux
System Architecture: 64bit
Linux Distro: manjaro 16.10

Re: uget window not showing

Postby chhuang » Tue Feb 28, 2017 5:59 am

run uGet in terminal (command line) and see message.
chhuang
Site Admin
 
Posts: 193
Joined: Tue Sep 04, 2012 6:35 am
uGet Version: 2.1.4
Operating System: Linux
System Architecture: 64bit
Linux Distro: Fedora
Windows Version: 7

Re: uget window not showing

Postby truongtfg » Fri Mar 17, 2017 10:26 pm

On my Linux Mint XFCE 18.1 distro, uGet 2.0.9 and 2.1.15 both failed to show the window though it still runs in the background. I tried to run uGet in terminal but there is no message or anything, it just keeps running silently. I also have tried to reinstall (and even deleted the config folder), but it still doesn't show up.

Before when I was on Linux Mint XFCE 18.0, uGet works flawlessly.
truongtfg
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 17, 2017 10:20 pm
uGet Version: 2.0.9
Operating System: Linux
System Architecture: 64bit
Linux Distro: Linuxmint 18.1 XFCE

Re: uget window not showing

Postby chhuang » Thu Mar 23, 2017 12:40 pm

Check setting in your $HOME$/.config/uGet/Setting.json

"Window": {
"x": 0,
"y": 0,
"width": 800,
"height": 600,
}

"UserInterface": {
"ShowTrayIcon": true,
"StartInTray": false,
}
chhuang
Site Admin
 
Posts: 193
Joined: Tue Sep 04, 2012 6:35 am
uGet Version: 2.1.4
Operating System: Linux
System Architecture: 64bit
Linux Distro: Fedora
Windows Version: 7


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron